Nyní nakupujete na: Stigastore.cz
Úvodní stránka Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na StigaStore.cz nám můžete důvěřovat!

StigaStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

 

Na našem e-shopu StigaStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce). Více viz článek IX. v Obchodních podmínkách.

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„+Rychlé dodání +Rychlé informace o stavu objednávky “
před 290 dny
„pohodový nákup
Klady: rychlost a velký výběr
Slabiny: nevím“
před 672 dny
„vše ok
Klady: cena a rychlost
Slabiny: nevim“
před 894 dny
„Klady: dobré ceny zboží “
před 2499 dny
„Klady: rychlá a vstřícná komunikace
Slabiny: v případě platby předem na účet je to poněkud složitější (je nutné e-mailem poslat žádost o zaslání účtu), což by mohlo být automatické při této volbě.“
před 2517 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení